“RUGINYA KALAU TAK DAFTAR TUISYEN NIE AWAL-AWAL!”

NOTA : KHAS UNTUK MURID UPSR TAHAP DUA (DARJAH 4, 5 dan 6) SAHAJA! KEMASUKAN SEGERA JANUARI 2023. TEMPAT ADALAH SANGAT TERHAD.

“ Cikgu, Aqilah dapat A Math UPSR. Nasib sempat kejar dari E ke A. Suka sangat dia Math dapat A dalam UPSR, siap buat muka bangga lagi.. TQVM Cikgu Lina. Adik dia Harith pun dapat markah MATH paling tinggi dalam kelas dia.”

“ Cikgu, Adi lulus Math, dia dapat 6C dalam UPSR. Alhamdullilah semua lulus. Sempat masuk 2 bulan shj dah lulus dari E ke C."

“ Dulu masa masuk tuisyen, markah 19 sahaja TOV Math. OTI baru-baru ini Iris dah nampak peningkatan. Sekarang dapat 50 markah dalam Math. Sebelum ni dah hantar banyak tuisyen lain tapi tak berkesan. Rupa-rupanya kat sini dia boleh faham. Tak sia-sia hantar dari jauh."

“ Alhamdulillah, Aliesya dapat A Math dalam UPSR 2019. Terima kasih Cikgu Lina.. Ajar Aliesya di saat Aliesya semakin jatuh di saat akhir. Cikgu Lina antara cikgu yang selalu bagi semangat dekat mamanya. Terima kasih cikgu banyak-banyak.

Kenapa anak anda perlu tuisyen dengan Cikgu Lina?

Jadi, tunggu apa lagi. Jom daftarkan anak anda di Tuisyen Bijak Math agar Cikgu Lina dapat mengenalpasti masalah anak anda, seterusnya membantu mereka dalam memahami Matematik yang sangat mudah ini.

Tahun 4 (Ahad)

3 Kekosongan

Tahun 5 (Isnin)

2 Kekosongan

Tahun 5 (Selasa)

8 Kekosongan

Tahun 6* 2022 (Rabu)

1 Kekosongan

Tahun 6* 2023 (Khamis)

1 Kekosongan

Jadual-Pembelajaran-Cikgu-Lina-Bijak-Math-Januari-2023

Whatsapp Cikgu Lina segera!

Follow Channel Cikgu Lina